Besluit van het college van B&W en de burgemeester van de gemeente Barneveld tot wijziging van de Regeling adviescommissie bezwaarschriften college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Barneveld

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente Barneveld;

 

gelet op de hoofdstukken 6 en 7 van de Algemene wet bestuursrecht;

 

besluiten:

Artikel I  

De Regeling adviescommissie bezwaarschriften college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Barneveld wordt als volgt gewijzigd:

 

A.

Artikel 2, eerste lid, komt te luiden:

 

  • 1.

    Er is een adviescommissie die beslissingen op bezwaar tegen besluiten van het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester en leerplichtambtenaren van de gemeente Barneveld voorbereidt.

B.

Artikel 4, tweede lid, komt te luiden:

 

  • 2.

    De rol van secretaris wordt wisselend vervuld door personen die werkzaam zijn bij het gemeentelijke team dat belast is met de behandeling van het bezwaarschrift.

C.

Artikel 13 komt te luiden:

 

Artikel 13 Citeertitel

Deze regeling wordt aangehaald als: Regeling adviescommissie bezwaarschriften college van burgemeester en wethouders, burgemeester en leerplichtambtenaren gemeente Barneveld.

Artikel II  

Dit besluit treedt in werking op de dag na de dag waarop dit bekendgemaakt is, en werkt terug tot en met 1 oktober 2020.

Aldus vastgesteld op 6 februari 2024,

Burgemeester en wethouders voornoemd,

W. Wieringa

Secretaris

J. van der Tak,

Burgemeester

De burgemeester voornoemd,

J. van der Tak

Naar boven