Vaststelling wijzigingsplan Oosterboekelweg 70

Het wijzigingsplan “Oosterboekelweg 70” is op 1 februari 2024 vastgesteld. Het wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied” waarbij de bestemming van “Wonen” is gewijzigd naar de bestemming “Wonen-Stolp”.

 

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan inzienHet vastgestelde wijzigingsplan kunt u vanaf vrijdag 16 februari voor zes weken inzien in het gemeentehuis. Dit kan alleen op afspraak. Bel hiervoor met het team Omgevingszaken via (0229) 85 60 00. U kunt het wijzigingsplan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kunt u zoeken op plannaam of -nummer: NL.IMRO.0420.WPOosterboekelwg70-VA01.

 

Bent u het niet eens met het vastgestelde wijzigingsplan?Tot het einde van de inzagetermijn kunt u als belanghebbende beroep instellen tegen dit besluit. Het beroepschrift wordt verzonden naar de Rechtbank Noord-Holland, Bestuursrecht Algemeen en Belasting, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Belanghebbenden zijn:

 

  • 1.

    een belanghebbende die op tijd een zienswijze heeft ingediend;

  • 2.

    een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze heeft ingediend.

     

Eisen waaraan een beroepschrift moet voldoen• In het beroepschrift moet in ieder geval staan: • uw naam en adres; • het besluit waartegen u in beroep gaat (zo mogelijk een afschrift van het besluit meesturen); • de reden(en) waarom u beroep instelt; • de datum van het beroepschrift en de ondertekening.

Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd. De rechtbank informeert u hierover.

 

Digitaal indienenU kunt uw beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen. Op www.rechtspraak.nl leest u hoe u dit doet. Voor de ondertekening moet u een digitale handtekening (DigiD) hebben.

 

Naar boven