Aanvraag vergunning voor Mama’s Pride Festival op 10, 11 en 12 mei 2024 aan Burgemeester Damenpark te Geleen

De burgemeester van Sittard-Geleen heeft de volgende aanvraag evenementenvergunning ontvangen.

Omschrijving activiteit(en): Mama’s Pride Festival op 10, 11 en 12 mei 2024

Locatie: Burgemeester Damenpark Geleen

Ontvangstdatum: 31 januari 2024

Dossiernummer: OV24.0098

Inzage

De hierboven vermelde aanvraag en de hierbij behorende stukken zijn in te zien vanaf de dag ná publicatie. De documenten kunt u downloaden en digitaal raadplegen aan de linkerzijde op deze pagina onder de kop ‘Bekijk documenten’.

Fysiek kunnen de stukken ingezien worden op afspraak in de Stadwinkel, Markt 1 in Geleen. U kunt hiervoor mailen naar overigevergunningen@sittard-geleen.nl of bellen naar 14 046.

De documenten die ter inzage liggen zijn (deels) niet opgesteld door de overheid. Op deze documenten kan auteursrecht rusten. Voor het gebruik van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie dit auteursrecht berust. Voor het verkrijgen van die toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Rechtsbescherming

Vanaf de dag ná publicatie kan binnen een termijn van 3 weken door belanghebbenden een zienswijze over de aanvraag naar voren worden gebracht. Het indienen van een zienswijze per post moet gebeuren door toezending aan de burgemeester van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via www.sittard-geleen.nl . Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Voor het mondeling indienen van een zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via het mailadres: overigevergunningen@sittard-geleen.nl of telefonisch via 14 046.

Naar boven