Voornemen om een vergunning in te trekken, Achterweteringseweg 34, 3738MA Maartensdijk

De gemeente is van plan om een omgevingsvergunning in te trekken. De gemeente heeft op 23 januari 2024 een ontwerpbesluit genomen. Het gaat om het intrekken van de omgevingsvergunning milieu voor het bedrijf op het adres Achterweteringseweg 34, 3738MA Maartensdijk. Het gaat om het intrekken van Intrekken vergunning op verzoek van vergunninghouder.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. In dit geval gaat het om het (gedeeltelijk) intrekken van een omgevingsvergunning milieu van een bedrijf.

 

Wilt u reageren op het intrekken van vergunning?

Het intrekken van de vergunning staat in een ontwerpbesluit. U kunt binnen zes weken na 8 februari 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z-2023-113403.

 

Hoe dient u een zienswijze in?

U omschrijft waarom u het niet eens bent met het intrekken van de vergunning. U stuurt uw schriftelijke zienswijze naar burgemeester en wethouders van de gemeente, per adres: Omgevingsdienst regio Utrecht, Postbus 13101, 3507 LC Utrecht of u stuurt een mail naar info@odru.nl.

U zet in de zienswijze in elk geval de volgende gegevens:

- uw naam, adres en handtekening;

- de datum;

- met welke beslissing om de vergunning in te trekken u het niet eens bent;

- waarom u het niet eens bent met het intrekken van de vergunning;

- wat de beslissing volgens u moet zijn;

- het zaaknummer Z-2023-113403.

 

Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 088 – 022 50 00.

Naar boven