Besluit op een aanvraag voor een omgevingsvergunning; Kapelweg 27 Best

Burgemeester en wethouders van Best hebben op 8 februari 2024 besloten een omgevingsvergunning te verlenen. Het besluit gaat over:

Omschrijving:

het oprichten van een pluimveestal inclusief warmtewisselaar en een verbindingsgang

Activiteit(en):

  • bouwen

Locatie:

Kapelweg 27 Best

Dossiernummer:

WABO_VERG-23-00035

 

Besluit bekijken

U kunt het besluit en alle stukken die daarbij horen ook bekijken op het gemeentehuis. Hiervoor maakt u een afspraak bij het team Vergunningen, tel. 14 0499.

In beroep gaan

Als u het niet eens bent met de inhoud van het besluit kunt u in beroep gaan. Dat doet u binnen zes weken vanaf 8 februari 2024 via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. U kunt uw beroepsschrift ook per post versturen naar de rechtbank Oost Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Uw beroepsschrift stuurt u in tweevoud. Het besluit waar u het niet mee eens bent stuurt u als bijlage mee. In uw beroepsschrift zet u de volgende informatie:

- de datum

- een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat

- de reden waarom u in beroep gaat

- uw naam, (e-mail)adres en handtekening

Kosten

Voor het behandelen van een beroepschrift betaalt u griffierecht. De tarieven kunt u vinden op https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Kosten-rechtszaak/griffierecht. U kunt de rechter vragen om de gemeente te veroordelen tot het betalen van uw proceskosten en griffierecht. Dit zal de rechter normaal gesproken alleen doen als u gelijk krijgt.

Voorlopige voorziening

Soms heeft een besluit gevolgen die niet meer terug te draaien zijn. Dan kunt u niet wachten tot de rechter een beslissing neemt op uw beroepsschrift. In zo’n geval kunt u aan de rechter vragen om snel een voorlopige uitspraak te doen. Dit noemen we een ‘voorlopige voorziening’. Een verzoek om een voorlopige voorziening doet u via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht met uw DigiD. U kunt het ook per post sturen naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U stuurt het verzoek in tweevoud, samen met een kopie van uw beroepsschrift. Ook voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening betaalt u griffierecht.

Naar boven