Wet ruimtelijke ordening - Vaststelling bestemmingsplan Kerkweg 2 Heesch

Burgemeester en wethouders maken bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 14 december 2023 het bestemmingsplan ‘Kerkweg 2 Heesch’ ongewijzigd is vastgesteld. Tevens besloot de raad geen exploitatieplan voor het bestemmingsplan vast te stellen.

Inhoud

Het plan betreft het omzetten van de bedrijfswoning naar burgerwoning, het realiseren van een twee- aaneen gebouwde burgerwoningen, het afschalen/gedeeltelijk saneren van de bedrijfsactiviteiten en het bestemmen van een reeds bestaande en vergunde dagbesteding aan Kerkweg 2 in Heesch.

Hogere grenswaarde

Op basis van de Wet geluidhinder ligt de beschikking hogere grenswaarden geluid, inclusief het akoestisch rapport en de daarbij behorende stukken, tegelijk met het bestemmingsplan ‘Kerkweg 2 Heesch’ voor een ieder ter inzage.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 15 februari 2024 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPKerkweg2H-vg01)

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kan iedereen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het besluit hogere grenswaarden beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de be-roepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Heesch, 14 februari 2024

Naar boven