Ontwerpbesluit voor het realiseren van 8 appartementen aan Koningstraat 69 tot en met 69G te Beverwijk

Burgemeester en wethouders van Beverwijk maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning (nr. 2022WB0264) te verlenen voor de activiteiten bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

De aanvraag heeft betrekking op het realiseren van 8 appartementen op de adressen Koningstraat 69 t/m 69G te Beverwijk, zaaknummer 2022WB0264.

Daarnaast blijken uit de onderzoeken geen belemmeringen aanwezig welke het initiatief negatief beïnvloeden.

Zienswijze

De termijn gedurende welke de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt is zes weken, deze begint op vrijdag 9 februari 2024 en eindigt op vrijdag 22 maart 2024. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen.

Op werkdagen is de ontwerp omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken in te zien bij de informatiebalie van het Stadhuis van Beverwijk, Stationsplein 48 in Beverwijk. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken via 0251 – 256 256. U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).”

U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Beverwijk, postbus 450, 1940 AL Beverwijk. Als u ervoor kiest uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met Team Leefomgeving via telefoonnummer 0251-256 256. Er zal dan een afspraak worden ingepland.

Na verwerking van eventueel naar voren gebrachte zienswijzen neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit omtrent de omgevingsvergunning. Indien ons college besluit om de omgevingsvergunning te verlenen, dan wordt de omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan gedurende zes weken beroep instellen bij Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem.

Beverwijk, 8 februari 2024

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk

Naar boven