Voornemen verlenen omgevingsvergunning het uitbreiden van de badkamer op bestaand balkon aan Berliozlaan 10

De omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de badkamer op bestaand balkon aan Berliozlaan 10 is aanvankelijk geweigerd, maar naar aanleiding van een bezwaarschrift zijn we voornemens om de omgevingsvergunning alsnog te verlenen.

Waarom publiceert de gemeente Heemstede dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Heemstede aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Met dit bericht laat de gemeente Heemstede u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

U kunt de aanvraag bekijken

U kunt de aanvraag omgevingsvergunning en tekeningen opvragen door een mail te sturen naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl

Belanghebbenden kunnen voor 22 februari 2024 een reactie geven

Dat heet een zienswijze. Belanghebbenden kunnen een zienswijze sturen naar: College van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl Het college neemt reacties van belanghebbenden mee bij het nemen van een definitief besluit.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer 023-5485797. Of stuur een mail naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl

Naar boven