Gemeente Meierijstad - te verlenen - omgevingsvergunning - kappen van 3 eiken Bremweg en Heiweg Schijndel - Bremweg - Heiweg, Schijndel

De gemeente heeft op 2 februari 2024 besloten om een aangevraagde omgevingsvergunning voor het adres Bremweg - Heiweg, Schijndel te verlenen.

 

Gegevens aanvraag

 

Omschrijving: kappen van 3 eiken Bremweg en Heiweg Schijndel

 

Locatie: Bremweg - Heiweg, Schijndel

 

Zaaknummer: OW-2024-0289

 

Bezwaar maken

 

Als dit besluit tegen uw belangen ingaat en u het hier niet mee eens bent, dan kunt u hierop reageren. Dit heet bezwaar maken. Dit kunt u doen bij de gemeente tot 16 maart 2024. U richt uw bezwaar aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. U kunt ook digitaal bezwaar maken via www.meierijstad.nl.

 

Voorlopige voorziening indienen

 

Als er sprake is van spoed, bijvoorbeeld wanneer activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Oost-Brabant vragen dit besluit tegen te houden voordat de gemeente een beslissing heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Uw schriftelijke verzoek richt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. U kunt uw verzoek ook digitaal indienen via www.rechtspraak.nl. Bij uw verzoek moet u een kopie meesturen van uw ingediende bezwaarschrift. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen. De rechtbank zal alle documenten die van belang zijn opvragen bij de gemeente. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening hoeft niet binnen een bepaalde tijd.

 

 

Vragen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie hierover ? Bel dan met werkatelier Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413.

Naar boven