Ontwerpbesluit omgevingsvergunning brandveilig gebruik Boomsestraat 2 B, Balgoij

 

Het onderstaande ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning is door het college burgemeester en wethouders van Wijchen op genoemde datum verzonden naar de betreffende aanvrager:

 

Boomsestraat 2 B , 6613AH Balgoij , h e t brandveilig gebruik van een dorpshuis , verzonden op 26 januari 2024.

Het ontwerp ligt ter inzage tot: 8 maart 2024.

Ter inzage / informatie

De schriftelijke stukken hierover zijn op te vragen bij het team vergunningverlening of op afspraak digitaal in te zien in het gemeentehuis van Wijchen. Voor het stellen van vragen of voor het maken van een afspraak zijn de medewerkers van het team vergunningverlening telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 en 16.00 uur en op vrijdagochtend tussen 10.00 tot 12.00 uur. Het telefoonnummer is 088-732 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar omgevingsloket@drutenwijchen.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer Z/23/139310.

Zienswijze

Iedere belanghebbende kan tijdens de periode van terinzagelegging een schriftelijke zienswijze(n) tegen het ontwerpbesluit indienen. Binnen de aangegeven termijn kunnen ook adviezen worden uitgebracht.

Een schriftelijke zienswijze moet worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, afdeling BMO, postbus 9000, 6600 HA Wijchen.

De indiener van een zienswijze kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. De aanvrager wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingebrachte zienswijze(n).

Zienswijzen, reactie en adviezen worden meegenomen bij het nemen van de beslissing op de aanvraag.

Wij maken u er op attent dat tegen het definitieve besluit alleen beroep kan worden ingediend, ook als u tijdig een zienswijze hebt ingediend èn u tevens belanghebbende bent. Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn waardoor er geen zienswijze(n) kon(den) worden ingediend, is er een kans dat de bestuursrechter het beroep toch behandelt.

Naar boven