VERPLAATSINGSBESLUIT ZATERDAGMARKT

 

 

 

burgemeester en wethouders van Z a l t b o m m e l ;

 

 

Overwegende dat:

 

in de binnenstad van Zaltbommel op zaterdag 10 februari 2024 de carnavalsoptocht plaatsvindt;

dit als een grootschalig evenement kan worden aangemerkt;

het in het belang van een ordelijk en veilig verloop van de optocht wenselijk is om de zaterdagmarkt op 10 februari 2024 te verplaatsen;

 

Gelet op:

het bepaalde in artikel 2a van de Marktverordening;

het positieve mondelinge advies van de zaterdagmarktcommissie;

 

b e s l u i t :

 

de zaterdagmarkt van zaterdag 10 februari 2024 te verplaatsen naar het oostelijk gedeelte van de Gamerschestraat, tussen de Markt en de Kloosterstraat.

 

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift bij de burgemeester indienen. Een bezwaarschrift stuurt u naar: de burgemeester van Zaltbommel, postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u deze opschorting wenst, kunt u - tegelijk met uw bezwaarschrift - een verzoek voor het treffen van een voorlopige voorziening indienen. Een verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een verzoekschrift indienen. Een elektronische handtekening (DigiD) is dan vereist. Kijk op de site mijn.rechtspraak.nl/start/burger voor de precieze voorwaarden.

 

 

 

Naar boven