Kennisgeving voornemen

Aanhef

Het college_van_burgemeester_en_wethouders van Gemeente Rheden maken, ingevolge van artikel 16.29 van de Omgevingswet, bekend dat het "Omgevingsplan gemeente Rheden" wordt gewijzigd.

Indicatie voorgenomen wijziging

De voorgenomen wijziging van de "Omgevingsplan gemeente Rheden" betreft:

Bruidsschat technische wijzigingen

Dit voornemen betreft het doorvoeren van technische verbeteringen in de regels, welke de Gemeente Rheden van rechtswege van het Rijk heeft gekregen (de Bruidsschat), bij de inwerkingtreding van de Omgevingswet. De technische verbeteringen hebben tot doel om de dienstverlening aan inwoners en bedrijven verder te kunnen optimaliseren.

Participatie

De voorgenomen wijziging betreft het doorvoeren van technische verbeteringen van het omgevingsplan. Deze wijzigingen veranderen de juridische werking van het "Omgevingsplan gemeente Rheden" niet. Gelet hierop wordt de participatie gehouden tot de, op grond van de Omgevingswet, verplichte kennisgevingen, waaronder deze publicatie.

Nog geen stukken ter inzage

Dit is uitsluitend een kennisgeving van het voornemen om een wijziging in het "Omgevingsplan gemeente Rheden" voor te bereiden. In dit stadium van de procedure liggen geen stukken ter inzage en is er geen gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen of advies. In een later stadium zal het ontwerp van de wijziging van de regeling ter inzage worden gelegd.

Op dat moment wordt de gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen geboden. Zodra die procedure start zal een nieuwe publicatie (kennisgeving) plaatsvinden.

Ondertekening

De Steeg, 7 februari 2024

Naar boven