Verleende omgevingsvergunning, het plaatsen van een mestbassin, Erveweg (naast nummer) 7a Welsum

Datum besluit: 30-01-2024

Datum publicatie: [VUL IN]

Locatie: Erveweg (naast nummer) 7a Welsum

Zaakomschrijving: het plaatsen van een mestbassin

Zaaknummer: 1773ESUITE209022023

Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a], Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening [art. 2.1.1.c], oprichten, veranderen of in werking hebben van een inrichting of mijnbouwwerk - oprichting [art.2.1.1e]

[LATEN STAAN OF VERWIJDEREN] Deze omgevingsvergunning wijkt af van het ontwerpbesluit.[LATEN STAAN OF VERWIJDEREN]

Wij hebben besloten de omgevingsvergunning te verlenen

Burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe maken bekend dat voor bovengenoemde aanvraag de omgevingsvergunning is verleend.

Waar gaat het precies om?

Het gaat om een omgevingsvergunning voor het [KIES:oprichten/ wijzigen/ revisie en het verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden] van [VUL IN: soort bedrijf en wat gaat er gebeuren].

Het besluit en de bijlagen bekijken?

Dit kan vanaf de datum van deze publicatie tot zes weken daarna. U kunt de documenten op de volgende manieren bekijken:

- Digitaal via https://mijnpublicaties.nl

- Aan de balie, maak hiervoor een afspraak. Dit doet u via www.olst wijhe.nl/contact of omgevingsloket@odijsselland.nl of bel naar 14 0570. Wilt u hierbij het zaaknummer 1773ESUITE209022023 noemen?

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u beroep indienen. Dit kan tot zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd. Het beroepschrift moet gemotiveerd zijn en stuurt u naar de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Wanneer u beroep indient mag het besluit toch uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden?

Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Stuur uw verzoek naar rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Of doe uw verzoek digitaal (met DigiD) via www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht. Voor zowel de behandeling van uw beroep als een verzoek om voorlopige voorziening brengt de rechtbank u kosten in rekening.

Waarom publiceren wij dit bericht?

Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0570 of mail naar gemeente@olst-wijhe.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer 1773ESUITE209022023 noemen?

Naar boven