Besluit omgevingsvergunning voor een huisnummerbesluit van vakantiewoning naar mantelzorgwoning, Termoors 43, 6311 BC Ransdaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voerendaal maken bekend dat op 27 september 2024 een huisnummerbesluit is vastgesteld. Het besluit is tot stand gekomen via de reguliere procedure.

 

Omschrijving:

Aanvrager, wonende aan de Ransdalerstraat 139, te 6311 AZ Ransdaal heeft een aanvraag ingediend tot het omzetten van een recreatiewoning naar een mantelzorgwoning. Aan deze mantelzorgwoning is een nieuw adres toegekend, namelijk Termoors 43, 6311 BC Ransdaal.

Het betreft de volgende activiteit(en):

Huisnummerbesluit Mantelzorgwoning

Locatie:

Termoors 43, 6311 BC Ransdaal

 

Waarom dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Voerendaal u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt dan op tijd reageren als u het hiermee niet eens bent.

 

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt - na het maken van een afspraak - de documenten met informatie over het besluit inzien bij de gemeente Voerendaal, gelegen aan het Raadhuisplein 1, te 6367 ED Voerendaal. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Voerendaal via telefoonnummer 045-575 33 99 of per mail: info@voerendaal.nl.

 

Bezwaarschrift indienen

U kunt de gemeente Voerendaal tot uiterlijk 6 weken nadat het besluit is genomen, laten weten dat u het niet eens bent met het genomen besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt schriftelijk bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Geef in uw bezwaarschrift duidelijk aan tegen welk besluit u bezwaar maakt en motiveer uw bezwaar. In uw bezwaarschrift vermeldt u verder uw naam, adres, telefoonnummer, datum bezwaar en handtekening. Uw bezwaar tegen het besluit kunt u richten aan de Gemeente Voerendaal, t.a.v. burgemeester en wethouders (Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal). Uw bezwaar kunt u ook mailen aan: info@voerendaal.nl.

 

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit waartegen u bezwaar maakt geldig blijft totdat er een besluit is genomen op uw bezwaar.

Voorlopige voorziening

U kunt - zoals de wet voorschrijft - een onafhankelijke toetsing vragen aan de voorzieningenrechter als u van mening bent dat het besluit niet juist is. U kunt ervoor kiezen om een voorlopige voorziening (spoedprocedure) in te stellen zodra u bezwaar heeft gemaakt tegen een besluit bij de gemeente. De rechter kan dan de werking van het besluit schorsen. U kunt ook na de bezwaarfase bij de gemeente ervoor kiezen om in beroep bij de rechtbank het besluit aan te vechten. De spoedprocedure heet voorlopige voorziening en duurt enkele weken in totaal en de beroepsprocedure kan tot enkele maanden in beslag nemen.

Het verzoek tot een voorlopige voorziening kunt u richten aan de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of via: https://mijn.rechtspraak.nl met uw DigiD of E-herkenning. Voor het indienen van een verzoek tot een voorlopige voorziening bij de rechtbank bent u griffierecht verschuldigd. Ga voor meer informatie omtrent de hoogte van het verschuldigde griffierecht naar https://www.rechtspraak.nl.

 

 

Naar boven