Besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder – Dorpsstraat 1054, 1566 JM Assendelft– het splitsen van een woning naar drie woningen en het bouwen van een dakopbouw

Voor het volgende bouwplan zijn hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder vastgesteld.

 

O2023027247 - het splitsen van een woning naar drie woningen en het bouwen van een dakopbouw op de locatie Dorpsstraat 1054, 1566 JM Assendelft

De woningen zullen maximaal een geluidbelasting ondervinden, te weten 60 dB voor het wegverkeer en 55 dB voor het industrielawaai. Dit is overschrijding van de voorkeursgrenswaarde van 48 dB voor het wegverkeerslawaai en de voorkeursgrenswaarde van 50 dB voor het industrielawaai. Op grond van artikel 110c lid 2 van de Wet geluidhinder is de gemeente bevoegd tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting.

 

B&W hebben besloten deze hogere waarde vast te stellen. Datum bekendmaking: 22-10-2024

 

Het gehele besluit is in te zien in de linkerkolom onder 'Extra informatie'.

 

Bezwaar maken

 

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit tot het vaststellen van hogere waarde kunnen hiertegen binnen 6 weken onmiddellijk liggend na de dag van bekendmaking van dit besluit, een bezwaarschrift indienen.

 

Digitaal? Klik op de link voor het Externe link:online bezwaarformulier. U heeft hiervoor uw DigiD-inlogcode nodig. Liever per brief? Stuur uw brief dan naar: B&W van Zaanstad, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam.

 

Zet in uw bezwaarschrift in ieder geval de datum, uw naam, adres en handtekening en tegen welk besluit en waarom u bezwaar maakt.

 

Informatie en inzage

Wilt u meer informatie?

 

Vul dan het Externe link:Online contactformulier op www.zaanstad.nl in. Kies informatie opvragen of inkijken - overige informatie verzoeken.

 

Vermeld hierin het nummer van het bouwplan. Wij nemen dan contact met u op.

Naar boven