Vegelinsoord - langs de Hearresleat: verleende omgevingsvergunning aanleggen van electriciteitskabels. (Z.807440)

Verleende omgevingsvergunning Vegelinsoord - langs de Hearresleat reguliere procedure

Op 17-10-2024 is een omgevingsvergunning verleend voor de locatie Vegelinsoord - langs de Hearresleat. De vergunning omvat het aanleggen van electriciteitskabels. Deze vergunning is tot stand gekomen volgens de reguliere voorbereidingsprocedure.

Inzage in de bijbehorende stukken

Als u de vergunning met de bijbehorende stukken wilt inzien, dan kunt u contact opnemen met de gemeente via het telefoonnummer 14 05 14, of in een e-mail naarinfo@defryskemarren.nl.

Wegens de AVG-wetgeving is het alleen mogelijk om de stukken digitaal toegestuurd te krijgen.

Heeft u vragen over dit besluit?

Wanneer u vragen heeft over dit besluit, dan kunt u contact opnemen met de gemeente via het telefoonnummer 14 05 14, of in een e-mail naarinfo@defryskemarren.nl. De behandelend ambtenaar van de aanvraag zal u dan te woord staan, en vragen en eventuele zorgen met u bespreken.

 

Bezwaar indienen tegen dit besluit

Als u van mening bent dat u door dit besluit van de gemeente rechtstreeks benadeeld wordt, dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet gericht worden aan:

Burgemeester en wethouders van de Fryske Marren

Postbus 101, 8500AC Joure

Het bezwaarschrift moet voorzien zijn van een handtekening, en moet in ieder geval bevatten:

  • de naam en het adres van inschrijving van de indiener;

  • de datum waarop de brief is verstuurd (de dagtekening);

  • een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • de gronden van het bezwaar.

Het college moet uw brief binnen zes weken na het verlenen van de vergunning ontvangen hebben. Dit betekent dat de brief uiterlijk 28-11-2024 door het college ontvangen moet zijn. Als u meer tijd nodig heeft, dan kunt u uw bezwaarschrift ook zonder de gronden aanleveren. Dit noemen wij een Pro Forma bezwaarschrift. U dient de gemeente dan te verzoeken om de termijn te verlengen.

 

Tijdelijk ongedaan maken vergunning (voorlopige voorziening)

Tegelijk met het indienen van het bezwaarschrift kunt u vragen om het besluit tijdelijk ongedaan te maken. Dit wordt een voorlopige voorziening genoemd. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland:

Rechtbank Noord-Nederland

Afdeling bestuursrecht

Postbus 150, 9700 AD Groningen

U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit doet u opwww.mijn.rechtspraak.nl/start. U moet hierbij inloggen met uw DigiD.

Nadere informatie

Wilt u meer weten over de procedures en eventuele bijkomende kosten? Deze informatie kunt u vinden opwww.defryskemarren.nl/bezwaar. Ook kunt u de gemeente bellen op telefoonnummer 14 05 14.

Naar boven