Vastgesteld bestemmingsplan Bathmenseweg 46 en Harmelinksdijk 2 Lettele

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 1 februari tot en met 14 maart 2024 voor een ieder ter inzage ligt:

 

• het bij raadsbesluit van 24 januari 2024 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Bathmenseweg 46 en Harmelinksdijk 2 Lettele’

 

Inhoud

Het agrarisch bedrijf aan de Bathmenseweg 46 en Harmelinksdijk 2 te Lettele wordt beëindigd. De twee agrarische bedrijfswoningen worden bestemd als reguliere woningen. De vrijkomende agrarische bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en er worden drie nieuwe vrijstaande woningen gerealiseerd, waarvan een op het bestaande erf en twee op een nieuw erf verderop aan de Harmelinksdijk. Het gebied rondom het bestaande en nieuwe erf wordt landschappelijk ingericht met her en der nieuwe natuur.

 

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P413-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/NL.IMRO.0150.P413-VG01/

 

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u ook inzien op

http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 1 februari tot en met donderdag 14 maart 2024 ter inzage.

 

Van vrijdag 2 februari tot en met donderdag 14 maart 2024 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

• Een belanghebbende;

• Een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt;

• Een niet-belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar te maken.

Het indienen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven