RECTIFICATIE: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning: het realiseren van een parkeerplaats Land van Ons - Vennemeer 3, nabij - 1884664916

RECTIFICATIE PUBLICATIE:

Gemeente Kaag en Braassem heeft op 17 oktober 2024 gepubliceerd dat een aanvraag voor een omgevingsvergunning is verleend en dat je nog geen bezwaar kan maken.

Dit is niet juist vermeld. Dit moet zijn dat er binnen 6 weken na verzending bezwaar mogelijk is.

===============

Kennisgeving verleende aanvraag omgevingsvergunning: het realiseren van een parkeerplaats Land van Ons - Vennemeer 3, nabij - 1884664916

verzenddatum: 15-10-2024

Op afspraak kunt u documenten die openbaar zijn komen inzien (aanvraagformulier, tekeningen, rapporten en overige stukken die zijn ingediend bij de aanvraag). Maak een afspraak via www.kaagenbraassem.nl/afspraak voor het inzien van stukken.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken vanaf de dag na vermelde verzenddatum van het besluit een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester c.q. burgemeester en wethouders.U kunt uw bezwaar digitaal indienen via Externe link:

www.kaagenbraassem.nl/bezwaar. Hiervoor heeft u DigiD of e-Herkenning nodig. Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op.

 

U kunt een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter met het verzoek tot schorsing van het beluit, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een afschrift van het ingediende bezwaarschrift moet meegezonden worden. . U kunt uw verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via Externe link:

https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u DigiD nodig. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven