Voorgenomen omgevingsvergunning met de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘Werk of werkzaamheden uitvoeren’ op het adres Nieuwveenseweg 39A in Nieuwkoop – het realiseren van een padelhal, een onderheid parkeerterrein met toegangsweg en een lichtmast, en het graven van compensatiewater

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij gelet op de artikelen 2.1, lid 1, onder a en c, 2.10 en 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het realiseren van een padelhal, een onderheid parkeerterrein met toegangsweg en een lichtmast, en het graven van compensatiewater op het adres Nieuwveenseweg 39A te Nieuwkoop. De percelen zijn kadastraal bekend in de gemeente Nieuwkoop, sectie A, nummers 7829 en 7830. De aanvraag heeft ons zaaknummer Z2023-00002731.

De afwijking van het bestemmingsplan is nodig, omdat de padelhal, de toegangsweg en de lichtmast deels op gronden die niet gebruikt mogen worden ten dienste van een sportfunctie. Verder komt een deel van de padelhal weliswaar op gronden die gebruikt mogen worden ten dienste van een sportfunctie, maar waar geen gebouwen zijn toegestaan.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken met ingang van 24 oktober 2024 gedurende zes weken inzien. De documenten kunt u digitaal bekijken onder het kopje “Bekijk documenten” bij deze publicatie.

U kunt ook deze aanvraag (digitaal) inzien in het gemeentehuis, Teylersplein 1, Nieuwveen. Wij adviseren u hiervoor een afspraak te maken zodat u een toelichting kunt krijgen of vragen kunt stellen. Voor het maken van een afspraak, klikt u hier, u kunt mailen naar omgevingsloket@nieuwkoop.nl of bellen met 14 0172.

Zienswijze indienen

Gedurende bovenstaande termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het verlenen van de voorgenomen vergunning kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. Op deze procedure is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing.

 

Naar boven