Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Buitenruimte Sjaloomschool

Doel besluit

In het wijzigingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Buitenruimte Sjaloomschool wordt de agrarische bestemming achter de Sjaloomschool aan de Hoevenweg 1, veranderd in een maatschappelijke bestemming voor de aanleg van parkeerplaatsen, landschappelijke inpassing en een speel/sportveld.

Ter inzage

Met ingang van 31 januari 2024 tot en met 13 maart 2024 ligt voor iedereen het vastgestelde Chw bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, 7e wijziging, Buitenruimte Sjaloomschool ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Voor een bezoek aan het gemeentehuis kunt u op telefoonnummer 14 0529 een afspraak maken.

Reageren?

Een belanghebbende kan van 31 januari 2024 tot en met 13 maart 2024 beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In werking treden plan (geldigheid)

De dag na de beroepstermijn (14 maart 2024) treedt het wijzigingsplan in werking. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan wordt de werking van plan uitgesteld totdat op dat verzoek is beslist.

Kosten

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Ook kunt u het wijzigingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nlmet identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDalfswz7-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Dalfsen, 30 januari 2024

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

Naar boven