Niet in behandeling nemen aanvraag voor Aanbrengen van meerpalen en verplaatsen kraanbaan, Groenlandse kade 13, 3645BA Vinkeveen

Aanvraag voor Aanbrengen van meerpalen en verplaatsen kraanbaan, Groenlandse kade 13, 3645BA Vinkeveen

Omdat de aanvraag niet voldoet aan de voorschriften voor het in behandeling nemen van een aanvraag voor een omgevingsvergunning, heeft de gemeente op 18 oktober 2024 besloten de aanvraag voor

  • het bouwen van een bouwwerk

op grond van artikel 4:5 van de Algemene wet bestuursrecht, niet in behandeling te nemen.

Het betreft een aanvraag omgevingsvergunning op het adres Groenlandse kade 13, 3645BA Vinkeveen met zaaknummer Z-2023-114217.

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt binnen zes weken na 19 oktober laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Voor informatie over het besluit of andere vragen kunt u mailen met Team Omgeving van de gemeente via email omgevingszaken@derondevenen.nl met het zaaknummer Z-2023-114217.

Hoe maakt u bezwaar?

U stuurt het bezwaarschrift naar burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640AG Mijdrecht. U zet in het bezwaarschrift in elk geval de volgende gegevens:

- uw naam, adres en handtekening;

- de datum;

- met welk besluit u het niet eens bent;

- waarom u het niet eens bent met het besluit;

- het zaaknummer Z-2023-114217.

Kunt u niet wachten op de beslissing op het bezwaar?

Wilt u dit voorkomen dat het besluit in werking treedt? Dan kunt u de rechter vragen om een voorlopige beslissing te nemen. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online. Het schriftelijke verzoek stuurt u, samen met een kopie van uw beroepschrift, naar de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Als u het verzoek online wilt doen gaat u naar https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank en kiest u voor “voorlopige voorziening aanvragen tijdens bezwaarprocedure”. Voor meer informatie kunt u bellen met het Rechtspraak Servicecentrum. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 6161. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven