Bestemmingsplan ‘Leemkolkweg 7 te Werkhoven’ gewijzigd vastgesteld

 

De gemeenteraad van Bunnik maakt bekend dat met ingang van donderdag 24 oktober 2024 gedurende zes weken (tot en met woensdag 4 december 2024) het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Leemkolkweg 7 te Werkhoven’en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

 

Wat houdt dit bestemmingsplan in ?

Het bestemmingsplan betreft de opheffing van de daar nu geldende bedrijfsbestemming. Daarvoor in de plaats worden planologisch 4 woningen mogelijk gemaakt. De woningen worden gerealiseerd in de bestaande bouwvolumes / voormalig bedrijfspand. Het bestemmingsplan beoogt dus de wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ in ‘Wonen’. Om een goede ruimtelijke kwaliteit van het perceel te borgen is een landschappelijk inrichtingsplan opgesteld.

 

Gewijzigde vaststelling

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Er is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan een bouwvlak op de verbeelding toegevoegd en artikel 3.1 is gewijzigd in:

 

3.1 Bestemmingsomschrijving

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

wonen, uitsluitend binnen het bouwvlak, waarbij is toegestaan het maximale aantal woningen zoals op de verbeelding is aangeduid;

met de bijbehorende tuinen en erven

Inzien documenten

U kunt deze documenten binnen de genoemde termijn als volgt raadplegen:

Via het Omgevingsloket

https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/documenten/NL-IMRO-0312-bpBNKleemkolkw7ab-va01-1/regels of

Via de bronbestanden

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0312.bpBNKleemkolkw7ab-va01

Op papier bij de centrale balie in het gemeentehuis (Singelpark 1 Odijk)

 

 

Beroep indienen

Vanaf donderdag 24 oktober 2024 tot en met woensdag 4 december 2024 kunnen belanghebbenden beroep indienen tegen het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor informatie over het indienen van beroep verwijzen wij u naar de website van de Raad van State, Externe link: www.raadvanstate.nl. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

 

 

Inwerkingtreding van het besluit

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn is afgelopen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om het treffen van een voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om het treffen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.raadvanstate.nl.

 

Naar boven