Publicatie voorgenomen grondverkoop Land van Cuijk

Inleiding:

Het college van Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maakt bekend dat de gemeente voornemens is om gronden te verkopen aan Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling B.V. De gronden zijn gelegen aan de Remmensberg te Sint Anthonis, kadastraal bekend gemeente Oploo, sectie B, nummers 4474 ged., 3880 ged., 1775 ged. en 1657 ged. met een oppervlakte van circa 6.100 m² voor de realisatie van 36 grondgebonden woningen in diverse typen.

Motivering:

Naar het oordeel van de gemeente is Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling B.V. de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de verkrijging van deze bouwlocatie en de ontwikkeling daarvan. Dit omdat de realisatie van de grondgebonden woningen samenhangt met de realisatie van 14 appartementen op de kadastraal bekende percelen gemeente Oploo, sectie B, nummers 1908, 3281, 3881 en 3880 ged.

Zienswijze:

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen verkoop vereist. Indien u zich niet kunt verenigen met de (voorgenomen) verkoop door de gemeente, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u uw zienswijze op voornoemde verkoop kenbaar te maken. De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 werkdagen na deze publicatie. Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (e-mailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. voorgenomen grondverkoop Remmensberg ongenummerd Sint Anthonis. Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar will.vanlin@landvancuijk.nl . Er liggen verder geen stukken ter inzage.

 

Cuijk, 24-1-2024

Naar boven