Ontwerpbesluit Omgevingswet - Plantage Kerklaan 38- 40, Amsterdam - Het transformeren van verschillende gebouwen als nieuw lemurenverblijf - Stichting Natura Artis Magistra

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt bekend dat zij een ontwerpbesluit ter inzage heeft gelegd.

Onderwerp: Het ontwerpbesluit betreft het voornemen tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het transformeren van het Kerbertterras (voormalig leeuwenverblijf, gebouw 201) inclusief zijterras, het Hoekgebouw West (gebouw 202) inclusief plein met pergola en het Lemurenland (gebouw 204) als nieuw lemurenverblijf

Aanvrager: Stichting Natura Artis Magistra

Zaaknummer: 12797252

DSO nummer: 2024050201654

Voornemen ontwerpbesluit: verlenen

Zienswijze in te dienen voor: 30-11-2024

Namens: Gemeente Amsterdam

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage. Wilt u de gepubliceerde documenten behorende bij deze bekendmaking in zien klik dan hier.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tevens (digitaal) ter inzage bij: gemeente Amsterdam, Stadsloket Centrum, Amstel 1 (Stopera) te Amsterdam. Bel voor openingstijden of voor het maken van een afspraak 14 020.

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen via dit webformulier. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Ebbehout 31, 1507 EA, Zaandam.

Heeft u een vraag over deze zaak dan kunt u gebruik maken van dit webformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Naar aanleiding van recente uitspraken van de rechter wijzen wij op het volgende: Als u belanghebbende bent bij deze beschikking kunt u ook beroep instellen als u geen zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van deze beschikking. Het indienen van een zienswijze is wel aan te bevelen, zodat wij uw zienswijze kunnen betrekken bij de definitieve beschikking. Als u geen belanghebbende bent bij deze beschikking kunt u alleen beroep instellen tegen de uiteindelijke beschikking als u een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van deze beschikking.

Naar boven