Tijdelijke verkeersmaatregelen en wegafsluitingen in de gemeente Tiel

Kerkstraat-Waterstraat

Vanwege rioleringswerkzaamheden is de Kerkstraat afsloten vanaf de Oliemolenwal tot en met de Waterstraat van maandag 14 oktober tot en met maandag 4 november 2024. De Waterstraat is dan doodlopend van de Markt en vanaf Hoogeinde. Vanwege rioleringswerkzaamheden is de Kerkstraat tot en met 15 november afgesloten voor al het verkeer. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

 

Groenestraat/Bredestraat

Vanwege spoed asfaltonderhoud is de Groenestraat/Bredestraat in Zennewijnen op maandag 14 oktober van 7.00 tot 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werkvak verschuift steeds in de richting van de Hermoesesstraat. Bewoners en hulpdiensten hebben doorgang met behulp van de aanwezige verkeersregelaars.

 

Hermoesestraat/Zennewijnenseweg

Vanwege spoed asfaltonderhoud zijn de Hermoesestraat en de Zennewijnenseweg op dinsdag 15 oktober van 7.00 tot 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werkvak verschuift steeds in de richting van de Waalbandijk. Bewoners en hulpdiensten hebben doorgang met behulp van de aanwezige verkeersregelaars.

 

Hermoesestraat

Vanwege spoed asfaltonderhoud is de Hermoesestraat in Zennewijnen van woensdag 16 oktober van 7.00 tot en met vrijdag 1 november 18.00 afgesloten voor al het verkeer. Dit betreft het gedeelte vanaf de Pippertsetraat tot aan de begraafplaats. De bewoners en hulpdiensten kunnen de Hermoesestraat bereiken via de Groenestraat / Bredestraat en vice versa tot aan de begraafplaats. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Maatsestraat

Vanwege spoed asfaltonderhoud is de Maatsestraat in Zennewijnen van maandag 28 oktober 7.00 tot en met dinsdag 29 oktober 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners en hulpdiensten hebben doorgang met behulp van de aanwezige verkeersregelaars.

 

Nachtegaallaan

Vanwege kabel en leidingwerkzaamheden is de Nachtegaallaan afgesloten voor al het verkeer en is er een halve rijbaan afzetting met voorrangsregeling op de Grotebrugse Grintweg tot en met woensdag 16 oktober. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

 

Prinses Beatrixlaan

Vanwege kabel en leidingwerkzaamheden staat er van 16 oktober tot en met 23 oktober een halve rijbaanafzettingen op de Prinses Beatrixlaan inclusief verkeersregelaars. Daarnaast is er een stukje van de parallel baan van de Veemarkt afgesloten.

 

Hoveniersweg/Grotebrugse Grintweg

Vanwege kabel en leidingwerkzaamheden is de Hoveniersweg richting de Konijnenwal afgesloten voor al het verkeer en staat er een halve rijbaanafzetting op de Grotebrugse Grintweg in de richting van de Binnenhoek van maandag 14 oktober tot en met maandag 21 oktober. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

 

Voor de Kijkuit

Vanwege kabel en leidingwerkzaamheden staat er van 18 oktober tot en met 25 oktober een halve rijbaanafzetting op de Voor de Kijkuit richting de Konijnwal en op de Hoveniersweg richting de Konijnenwal. Daarnaast is de inrit van de Looierstraat afgesloten, ontsluiting kan via het achtergelegen parkeerterrein.

 

Papesteeg

Vanwege kabel en leidingwerkzaamheden staat er van 21 oktober tot en met 25 oktober een tijdelijke eenrichtingssituatie op de Papesteeg. Verkeer richting de Veemarkt wordt omgeleid over de Spoorstraat.

 

Mozartstraat

Vanwege kabel en leidingwerkzaamheden is de Mozartstraat ter hoogte van huisnummer 2 afgesloten voor al het verkeer van maandag 4 november tot en met vrijdag 8 november. Van maandag 11 november tot en met vrijdag 15 november en van maandag 18 november tot en met woensdag 20 november is het afgesloten ter hoogte van huisnummer 43.

 

Tiel, 15 oktober 2024

Naar boven