Omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van de fysiotherapiepraktijk aan Heerbaan 246A 4817NL Breda

Dit betreft slechts een technische publicatie voor publicatie in de Landelijke voorziening bekendmaken en beschikbaar stellen (LVBB). Het besluit is al eerder gepubliceerd op overheid.nl.

De gemeente Breda heeft een omgevingsvergunning verleend voor de volgende activiteit(en):

  • -

     

    Buitenplanse omgevingsplanactiviteit

Waarom publiceert de gemeente Breda dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Breda aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Breda u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Bent u het niet eens met de omgevingsvergunning?

De omgevingsvergunning is op 20-08-2024 verleend en verzonden. Het is niet meer mogelijk om bezwaar te maken tegen deze vergunning. Dit betreft slechts een technische publicatie voor publicatie in de Landelijke voorziening bekendmaken en beschikbaar stellen (LVBB). Het besluit is al eerder gepubliceerd op overheid.nl.

Heeft u vragen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning?

Deze kunt u stellen via de website van de gemeente Breda. Klik hier aan ‘vraag over een aangevraagde omgevingsvergunning of ingediend initiatiefplan’. Houd het kenmerk van de aanvraag bij de hand, het kenmerk van deze aanvraag is: Z2024-004791. Met dit formulier kunt u ook de aanvraag digitaal opvragen door op ‘inzien omgevingsvergunning of bouwdossier’ te klikken. Lukt het niet op de website, bel dan naar de gemeente Breda op telefoonnummer 14 076.

Naar boven