Ontwerpbesluit Alcoholwetvergunning uitgebreide procedure voor de paracommerciële rechtspersoon Handbal Combinatie Velsen 1990 gevestigd aan de Hoflanderweg 188 in Beverwijk

Burgemeester van Beverwijk maakt bekend dat hij van plan is om met toepassing van Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een Alcoholwetvergunning te verlenen voor de paracommerciële rechtspersoon Handbal Combinatie Velsen 1990.

Zienswijze

De termijn dat de ontwerp-Alcoholwetvergunning ter inzage ligt duurt zes weken, deze begint op 17 oktober 2024 en eindigt op 28 november 2024. Binnen deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp-Alcoholwetvergunning naar voren brengen.

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Op werkdagen is de ontwerp-Alcoholwetvergunning met de bijbehorende stukken in te zien bij de informatiebalie van het Stadhuis van Beverwijk, Stationsplein 48 in Beverwijk. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken via 0251 – 256256.

U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester van Beverwijk, postbus 450, 1940 AL Beverwijk (onder vermelding van het kenmerk). Als u ervoor kiest uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met Team Leefomgeving via telefoonnummer 0251-256 256. Er zal dan een afspraak worden ingepland.

Na verwerking van eventueel ingediende zienswijzen neemt de burgemeester een besluit omtrent de Alcoholwetvergunning. Indien de burgemeester besluit de Alcoholwetvergunning te verlenen, dan wordt de Alcoholwetvergunning definitief. Belanghebbenden kunnen dan gedurende zes weken beroep instellen bij rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem.

Beverwijk, 17 oktober 2024

Burgemeester van de gemeente Beverwij

Naar boven