Besluit op aanvraag omgevingsvergunning, Johannes van Zantenstraat 53, 5025VX Tilburg

Gemeente Tilburg heeft een beslissing genomen op de aanvraag van een omgevingsvergunning, ontvangen op 18 september 2024, geregistreerd onder zaak(nummer) Z2024-00007855, aangaande:

Omschrijving/naam: herstellen van balkons

Locatie/adres: Johannes van Zantenstraat 53, 5025VX Tilburg

Besloten is de de aangevraagde vergunning te verlenen.

Het besluit heeft betrekking op de volgende activiteit(en):

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

  • Bouwactiviteit (technisch)

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Tilburg u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Bent u het niet eens met het besluit?

Als u belanghebbende bent en u het niet eens bent met het besluit, dan kunt u dat tot en met 26 november 2024 laten weten aan gemeente Tilburg door bezwaar te maken. Het document waarin u uw bezwaar opschrijft heet bezwaarschrift. In die periode kunt u ook het besluit en de bijbehorende documenten bekijken. Hiervoor kunt u contact opnemen met gemeente Tilburg via telefoonnummer 14013. Vermeld bij contact altijd het zaaknummer Z2024-00007855.

Uw bezwaarschrift kunt u sturen naar postbus 90155, 5000 LH Tilburg. Als u een DigiD heeft kunt u ook online bezwaar maken via de website www.tilburg.nl. Zoekt u dan op "bezwaar".

In uw bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

  • uw naam en adresgegevens;

  • de datum van schrijven;

  • een vermelding van het zaaknummer Z2024-00007855;

  • een omschrijving of kopie van het besluit waar u het niet mee eens bent;

  • de redenen van het bezwaar;

  • uw handtekening *.

Daarnaast kunt u in uw bezwaarschrift aangeven of u wilt worden gehoord.

* Maakt u online bezwaar via de website van gemeente Tilburg, dan is uw DigiD uw handtekening.

Wilt u werkzaamheden tegenhouden?

Als op basis van het besluit werkzaamheden uitgevoerd mogen worden die ertoe leiden dat de huidige situatie/toestand niet hersteld kan worden, dan kunt u Rechtbank Zeeland-West-Brabant verzoeken deze werkzaamheden te stoppen of tegen te houden. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening.

Uw verzoek om een voorlopige voorziening kunt u sturen naar Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Als u een DigiD heeft kunt u ook online het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via de website loket.rechtspraak.nl. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Let op! Een verzoek om een voorlopige voorziening wordt alleen in behandeling genomen als u bezwaar heeft gemaakt, en de genoemde rechtbank brengt u kosten in rekening voor het verzoek.

 

Naar boven