Ontwerpbesluit voor het bouwen van 18 woningen aan Slot Harnasch en Cananefatenlaan 1 in Den Hoorn

De Gemeente Midden-Delfland is van plan om een Omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van 18 woningen op locatie Slot Harnasch 1, 3, 5, 7, 9, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, Cananefatenlaan 1 in Den Hoorn en betreft de volgende activiteiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

Dit ontwerpbesluit maakt onderdeel uit van een project. De omgevingsvergunning voor het ruimtelijk mogelijk maken van 30 woningen (Woudselaan/Harnaschmolen fase 2) met zaaknummer Z2022-00000027 is onlosmakelijk verbonden aan dit ontwerpbesluit. Het ontwerpbesluit is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000442.

Waarom publiceert de gemeente Midden-Delfland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Midden-Delfland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 23 november 2023 tot 4 januari 2024 ter inzage. U kunt de documenten met informatie over het ontwerpbesluit via deze pagina inzien. Deze kunt u vinden aan de linkerzijde, onder de kop "Bekijk documenten".

U kunt ook de documenten met informatie over de ontwerp-omgevingsvergunning in het gemeentehuis van Midden-Delfland bekijken.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente Midden-Delfland van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 4 januari 2024 mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze.

Op de website Zienswijze | Gemeente Midden-Delfland (middendelfland.nl) vindt u alle informatie over het indienen van zienswijze.

De gemeente Midden-Delfland bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit.

Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 015-380 41 11.

Naar boven