Melding voor het anders dan in oppervlaktewaterlichaam opslaan van het herbruikbare grond of baggerspecie op de locatie Molenlaan 0 te Groot-Ammers zaaknummer Z-24-451454

De Gemeente Molenlanden heeft een melding op grond van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) en/of Omgevingsplan ontvangen. De melding is gedaan voor het anders dan in oppervlaktewaterlichaam opslaan van het herbruikbare grond of baggerspecie op de locatie Molenlaan 0 te Groot-Ammers.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een melding wordt bij de gemeente ingediend om de gemeente te informeren om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of om een milieubelastende activiteit uit te voeren. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

 

Kan ik bezwaar maken tegen deze melding?

Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend want de afhandeling van de melding is geen besluit. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.

 

Heeft u vragen over de melding van de activiteit?

U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. Dit kan via het telefoonnummer 078 770 8585.

Naar boven