Uitnodiging: Vrijwilligersgala Etten-Leur op 17 oktober

 

Donderdag 17 oktober is het zover: het Vrijwilligersgala van Etten-Leur! Deze feestelijke avond is speciaal georganiseerd om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun geweldige inzet. Iedereen is van harte welkom, dus neem je collega-vrijwilligers, vrienden en familie mee en maak er een onvergetelijke avond van!

Programma

19.30 uur: De avond begint met een feestelijke opening, gevolgd door een programma vol muziek en magie. Tussen de optredens door kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes en de gezelligheid met andere vrijwilligers.

21.00 uur: Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de prijzen voor “De vrijwilliger van Etten-Leur”. Een bijzonder moment dat je niet wilt missen!

Jouw komst is geld waard!

Voor iedere bezoeker doneert de organisatie €2,50 aan de vereniging van een genomineerde naar keuze. Zo maak je de avond niet alleen leuker, maar draag je ook bij aan een goed doel!

Breng je stem uit via: https://forms.office.com/e/MKB2E2VJbk. Elke vrijwilliger is onmisbaar en waardevol. Deze nominaties zijn geen ranglijst, maar een manier om een aantal bijzondere vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten.

Kom op 17 oktober naar het Vrijwilligersgala en maak er samen met ons een fantastische avond van!

 

Naar boven