De week van de Duurzaamheid

 

Op donderdagavond 10 oktober vierden we tijdens de Week van de Duurzaamheid samen wat er allemaal al gebeurt op het gebied van duurzaamheid in Etten-Leur. Wethouder Ger de Weert opende de avond, waarna we de aandacht richtten op lokale initiatieven en innovatieve bedrijven die onze gemeente groener en duurzamer maken.

Die ochtend hadden leerlingen van basisschool De Leest een actieve en leerzame ochtend. De kinderen leerden spelenderwijs over duurzaamheid. Van het repareren van apparaten tot een speurtocht door het Fruitvoedselbos Klappenberg – onze jongste inwoners werden op een inspirerende manier betrokken bij de toekomst van hun omgeving.

De video die die avond werd gepresenteerd, gaf een prachtig beeld van alle duurzame initiatieven in onze gemeente. Dit was slechts het begin van de najaarscampagne over duurzaamheid, die de komende vijf weken nog veel meer mooie activiteiten biedt. Video bekijken? Scan bijgevoegde QR code.

Meer informatie over deze campagne vind je op: www.etten-leurmakenwesamen.nl of bekijk de aparte duurzaamheidpagina in deze Bode.

 

Naar boven