Verleende vergunningen (uitgebreide procedures)

21-8-2024 Vijfhoevenlaan 25p en 25r, 4941 BD Raamsdonksveer; Z2023-00000742

Herontwikkeling van een kinderdagverblijf en de herontwikkeling van een dagbestedingsruimte naar twee zorgappartementen (hogere waarde Wet geluidhinder). Zie bijlagen.

 

Procedure 1,4 en 5 zijn van toepassing.

 

Procedures,

1. Ter inzage en informatie

U kunt de stukken of ontwerpbesluiten inzien in de Gemeentewinkel. De termijn begint op de eerstvolgende donderdag na publicatie, en eindigt na 6 weken (behalve als anders vermeld) op woensdag.

2. Indienen zienswijze

Belanghebbenden kunnen hun zienswijze schriftelijk naar voren brengen bij het college van B&W. U kunt uw zienswijze ook mondeling toelichten.

3. Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken een bezwaarschrift indienen bij het college van B&W, burgemeester of raad, tegen een door hen genomen besluit. Zie onder punt 5.

4. Beroepschrift

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken een beroepschrift indienen tegen een besluit. daarvoor griffierecht verschuldigd. Zie onder punt 5.

5. Termijn en vereisten

U kunt binnen 6 weken een bezwaar- of beroepschrift indienen. De termijn begint op de dag na die van bekendmaking. Dat is niet altijd de dag van publicatie op de gemeentepagina. Het bezwaar- of beroepschrift moet bevatten: de handtekening, naam en adres, datum, een omschrijving van het bestreden besluit en de motivering van het bezwaar of beroep.

Voorlopige voorziening

Een bezwaar- of beroepschrift houdt de werking van een besluit niet tegen. U kunt tegelijk een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank (bijvoorbeeld schorsing van een besluit).

 

 

Naar boven