Bekendmaking voornemen tot verhuur van een onroerende zaak aan Paardenmarkt 3 te Alkmaar

De gemeente Alkmaar is voornemens om uiterlijk 1 januari 2025 een huurovereenkomst aan te gaan met de Oude HBS. B.V.

Het gehuurde betreft een gedeelte van een perceel grond met daarop een fietsenstalling, gelegen aan de Paardenmarkt 3 te Alkmaar, thans kadastraal bekend gemeente Alkmaar, sectie A, nr. 5188 gedeeltelijk, ter grootte van ca. 88 m².

Naar het oordeel van de gemeente Alkmaar is de beoogde partij om de navolgende redenen de enige ons bekende geschikte gegadigde die voor het huren van de grond in aanmerking komt:

  • De partij heeft als enige directe toegang tot het gehuurde en wenst het gehuurde te gebruiken voor het stallen van o.a. fietsen ten behoeve van zijn huurders;

  • De huurder die het andere gedeelte van het perceel grond huurt heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn.

Resumerend is de gemeente Alkmaar op grond van deze objectieve, toetsbare en redelijke criteria van mening dat bovengenoemde partij de enige serieuze gegadigde is die voor het aangaan van een huurovereenkomst in aanmerking komt.

Reageren

Tegen het aangaan van de voorgenomen huurovereenkomst kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) worden ingediend of ingesteld. Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verhuur én u van mening bent dat u eveneens een serieuze gegadigde bent die voor de huur van het gedeelte van het perceel grond met fietsenstalling in aanmerking komt, dan dient u dat uiterlijk binnen 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking onderbouwd kenbaar te maken. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn. Hierna zal worden beoordeeld of de ingediende reactie(s) aanleiding geven alsnog een selectieprocedure op te starten.

Reacties kunnen worden verstuurd naar:

Gemeente Alkmaar

T.a.v. Vastgoedmanager Mieke Zult

Email: mzult@alkmaar.nl

O.v.v. 'verhuur – Paardenmarkt 3'

Voor nadere informatie kunt u terecht bij: Mieke Zult via telefoonnummer 06-41520031

Alkmaar, 16 oktober 2024

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven