Bekendmaking voorgenomen verhuur Valkenpad 26-30 te Leiden

De gemeente Leiden geeft hierbij kennis van het voornemen om, met inachtneming van een termijn van 20 dagen na dagtekening van deze publicatie, het pand gelegen aan de Valkenpad 26-30 te Leiden te verhuren aan Youth Turn B.V.

Over het verhuurde

Het pand ligt aan de Valkenpad 26-30 te Leiden en is gelegen in de wijk Slaaghwijk. Het pand maakt onderdeel uit van het complex Vereniging van Eigenaars Valkenpad 2-38. Dit complex wordt gebruikt voor het huisvesten van verschillende welzijnspartijen zoals Stichting SOL (Samen ondernemend Leren) en de Speeltuinvereniging Merendroom. Youth Turn heeft de gemeente benaderd een ruimte in het complex te huren voor de activiteiten die door de Youth Turn worden uitgevoerd. De gemeente is voornemens een huurovereenkomst aan te gaan.

Motivering verhuur

Youth Turn is een organisatie die zich inzet voor hulp vragende jongeren en volwassenen in de randstad maar specifiek in de wijk Slaaghwijk. De activiteiten van Youth Turn passen binnen de maatschappelijke doelstelling die de gemeente heeft op het gebied van Welzijn. Tevens is Youth Turn één van de contractspartij die de wettelijke taken van de jeugdwet en Wmo uitvoert.

Reageren

Tegen de voorgenomen verhuur kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen verhuur en merkt u zichzelf aan als een gekwalificeerde gegadigde partij, dan dient u binnen een termijn van 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking een kort geding tegen de voorgenomen verhuur aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag.

NB: Ook al zou u binnen de termijn van 20 dagen reageren, kan de gemeente u als partij afwijzen omdat de gemeente het pand alleen wenst te verhuren aan welzijnsinstanties.

Meer informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer Van Nierop van de afdeling Grond-en Vastgoedbedrijf via 14071 of per mail y.van.nierop@leiden.nl

Naar boven