Bekendmaking weg te slepen voertuig van Keverdijk Naarden

Het college van burgemeester en wethouders van Gooise Meren maakt bekend dat het op 29 oktober 2024 gebruik gaat maken van zijn bevoegdheid tot het wegslepen van het volgende voertuig:

Een voertuig, merk Iveco, type 29L9, kleur wit met Poolse kentekenplaten WR-946AG.

Het voertuig zal na 29 oktober 2024 aan de Keverdijk, hoek Kolonel Fabastraat in Naarden worden weggesleept. Het voertuig staat al maanden onaangeroerd en wordt aangemerkt als wrak. De eigenaar van het voertuig kan niet worden achterhaald.

Het voertuig wordt opgeslagen bij Van Rijn &Co BV, gevestigd aan Cannenburgerweg 73 in Ankeveen. De rechthebbende kan, na betaling van de kosten verbonden aan het verwijderen en het bewaren, het voertuig terugkrijgen. De bewaartermijn is in beginsel 13 weken, maar dat geldt niet als duidelijk is dat de kosten van het wegslepen en opslaan de geringe waarde van het voertuig overstijgen. Er kan dan eerder tot verkoop/vernietiging worden overgegaan. Naar het oordeel van burgemeester en wethouders is hiervan sprake en zal binnen enkele weken al tot verkoop/ vernietiging van het voertuig worden overgegaan.

Wij roepen de eigenaar of houder van de auto op zich zo spoedig mogelijk na publicatie van deze bekendmaking te melden. U kunt contact opnemen met de gemeente via (035) 2070 000 en het zaaknummer 981499 daarbij noemen.

Bezwaar

Gedurende een termijn van zes weken na deze publicatiedatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders. Overweegt u een bezwaarschrift in te dienen dan kunt u eerst contact met ons op te nemen voor een toelichting op het besluit. Wanneer u meent dat na het gesprek een bezwaarprocedure nodig lijkt, kunt u alsnog een bezwaarschrift indienen. Maar u kunt ook zonder voorafgaand contact een bezwaarschrift indienen.

Het bezwaarschrift stuurt u naar: burgemeester en wethouders van Gooise Meren, Postbus 6000, 1400 HA BUSSUM. In uw bezwaarschrift geeft u aan waarom u het niet eens bent met het wegsleepbesluit. Verder moet u in ieder geval vermelden: uw naam, adres en telefoonnummer, de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, en uw handtekening.

Het bezwaarschrift moet u binnen zes weken na deze publicatie indienen. Wanneer wij uw bezwaar te laat ontvangen, kunnen we het niet meer in behandeling nemen.

 

Gemeente Gooise Meren, 11 oktober 2024

Naar boven