Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Kievitslaan 52 Vinkeveen

De gemeente heeft op 10 oktober 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 771296 voor een omgevingsvergunning voor een ontheffing plaatsen bouwkraan voor de periode 9 oktober t/m 31 oktober 2024 i.v.m. hijswerkzaamheden nabij de Kievitslaan 52 Vinkeveen. De vergunning is toegekend.

Bezwaarmogelijkheid

Telefonisch contact

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u eerst bellen voor meer informatie of om vragen te stellen. Het telefoonnummer van de behandelend ambtenaar staat bovenaan de brief. In het algemeen blijkt dat met een telefoontje veel kan worden opgelost. Bezwaar maken is dan misschien niet meer nodig. U mag natuurlijk ook meteen een bezwaarschrift indienen.

 

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking bezwaar maken. U kunt digitaal bezwaar maken via de website gemeente.derondevenen.nl.

U kunt ook per brief bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en in ieder geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit en de reden(en) van bezwaar. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht.

 

Verzoek om een voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien u op korte termijn wilt voorkomen dat uitvoering wordt gegeven aan het besluit, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening te treffen.

Een verzoek om een voorlopige voorziening kan alleen worden ingediend, als u tegen het besluit ook bezwaar heeft gemaakt. Bovendien moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

U kunt uw verzoekschrift digitaal indienen bij rechtbank Midden-Nederland via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

U kunt ook per brief een verzoek om een voorlopige voorziening doen. Het verzoek moet, samen met een kopie van het bezwaarschrift, worden ingediend bij de voorzieningenrechter van rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorziening, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

 

Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

 

Mijdrecht 10 oktober 2024

Casemanager gemeente De Ronde Venen,

Namens deze:

A. de Bruin

Naar boven