Ontwerpbesluit Bouwen van 6 appartementen Rivierdijk 200, Rivierdijk 200, 3372BM Hardinxveld-Giessendam

Voornemen om een vergunning te verlenen voor het bouwen van 6 appartementen op locatie Rivierdijk 200, 3372BM Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van 6 appartementen op locatie Rivierdijk 200, 3372BM Hardinxveld-Giessendam en betreft de volgende activiteiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk

  • het aanleggen of veranderen van een in- of uitrit

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

  • het uitvoeren van een werk of werkzaamheden

Waarom publiceert de gemeente Hardinxveld-Giessendam dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Hardinxveld-Giessendam u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente Hardinxveld-Giessendam van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente Hardinxveld-Giessendam van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 22 november 2024 schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit bekijken. Deze kunt u opvragen bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam, bij de heer G. Tieleman, via g.tieleman@hardinxveld-giessendam.nl. De gemeente Hardinxveld-Giessendam bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Voor informatie over de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0184 en vragen naar G. Tieleman.

Naar boven