Toestemming voor een omgevingsvergunning aan Hoogstraat 6 te Venhorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende aanvragen omgevingsvergunning beperkte milieutoets hebben ontvangen en verleend. Locaties:

  • Hoogstraat 6 te Venhorst, datum verzending 12 mei 2023

Bezwaar en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 99, 5427 ZH Boekel.

Het bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Als belanghebbenden niet willen dat de beschikking in werking is in afwachting van de bezwaarprocedure, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden gevoegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven