Vestiging opstalrecht nabij Robijnlaan 14 te Hoofddorp

De gemeente is voornemens een overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal aan te gaan met Liander N.V. ten behoeve van de realisatie van een transformatorstation nabij de locatie plaatselijk bekend Robijnlaan 14, te Hoofddorp, kadastraal bekend Haarlemmermeer, Sectie AL, nr. 2731 (gedeeltelijk), groot circa 22 m².

Afbeelding: locatie opstalrecht

De beoogde locatie is door partijen als geschikt aangemerkt voor de realisatie van een transformatorstation. Vaststaat dat de beoogde opstalhouder de enige serieuze kandidaat is om de energievoorziening op deze locatie te realiseren. Alleen door het vestigen van dit recht van opstal kan de gemeente op deze wijze het algemeen belang dienen.

De gemeente zal na een wachttijd van 20 kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar vragen of opmerkingen over heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw L.M. van der Horst via laurie.van.der.horst@haarlemmermeer.nl

Het feit dat een voornemen tot vestiging van een recht van opstal bekend wordt gemaakt, betekent niet dat de gemeente al definitief tot vestiging van een recht van opstal besloten heeft. Ook betekent het niet dat met de beoogde opstalhouder al volledige overeenstemming is bereikt of dat zeker is dat die zal worden bereikt.

 

Naar boven