Individuele gehandicaptenparkeerplaats nabij perceelnummer 16, aan de Daal en Bergselaan, te Den Haag.

Onderwerp: individuele gehandicaptenparkeerplaats

Besluit toewijzing individuele gehandicaptenparkeerplaats

Het bord E6 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (Staatsblad 1990-459) wordt geplaatst nabij perceelnummer 16, aan de Daal en Bergselaan. Het bord wordt voorzien van een onderbord met vermelding van het kenteken en er wordt een markering op het wegdek aangebracht.

De wettelijke basis voor dit besluit betreft:

- artikel 18 eerste lid onder d. van de "Wegenverkeerswet 1994" en de artikelen 3, 4 lid 1, 8, 12, 14, 21, 24, 26 en 29 van het "Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer";

- de Regeling parkeerregulering en parkeerbelastingen Den Haag 2022;

Burgemeester en wethouders van Den Haag,

namens dezen:

Coördinator Bezwaar, Juridische Zaken

M.W. van Amerongen

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u binnen zes weken

een beroepschrift indienen.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. U kunt ook via Internet een beroepschrift indienen. Dat kan alleen via een gebruikersnaam en wachtwoord.

Stuur het beroepschrift uiterlijk binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit naar:

Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht

Postbus 20 302

2500 EH DEN HAAG

In het beroepschrift moet het volgende staan:

naam en adres;  de datum en handtekening; een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u in beroep wilt gaan (stuur een kopie mee of noem ook het kenmerk); de reden of argumenten waarom u beroep instelt.   Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank Den Haag. Op www.denhaag.nl/beroep vindt u meer informatie. U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank viahttp://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over eenelektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.Parkeerbelasting Ten overvloede willen wij u erop wijzen dat als uw gehandicaptenplaats zich binnen een betaald parkeergebied bevindt, ook parkeerbelasting moet worden betaald op uw gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats. Hiervoor kunt u onder andere gebruik maken van een bewonersvergunning, bezoekersvergunning of een parkeerticket.

Naar boven