Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning De Wetering, Maurik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij een vergunning willen geven voor het bouwen van een gemeentehuis op het adres De Wetering in Maurik.

De vergunning wordt gegeven voor:

  • -

    Buitenplanse omgevingsplanactiviteit bouwen

Bent u het niet eens met de ontwerpbeslissing?

Bent u het niet eens met onze ontwerpbeslissing? Dan kunt u ons een brief sturen waarin u schrijft dat u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Of u kunt ons hierover bellen. Zo’n brief of telefoongesprek heet een zienswijze. In de zienswijze moet u aangeven waarom u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Ook moet u aangeven met welke onderdelen van de ontwerpbeslissing u het niet eens bent.

U kunt uw zienswijze geven vanaf de dag na de publicatie van de ontwerpvergunning op www.officielebekendmakingen.nl/gemeenteblad tot en met 6 weken daarna.

Wilt u uw zienswijze schriftelijk geven? Dit kan via de website van de gemeente Zienswijze indienen - eFormulieren Gemeente Buren of stuur een brief naar:

Gemeente Buren

College van Burgemeester en Wethouders

Postbus 23

4020 BA MAURIK

Wilt u uw zienswijze telefonisch geven? Bel dan naar Omgevingsdienst Rivierenland, telefoonnummer 0344 – 579 314. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wilt u naar de rechter gaan?

Bent u van plan om aan de rechter een oordeel te vragen over de definitieve beslissing? Dat kan alleen als u een zienswijze heeft gegeven en als u belanghebbende bent.

Naar boven