Toestemming voor Het realiseren van een nieuwe dijkwoning, Matena 2, 3356LG Papendrecht

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht heeft een vergunning verleend. Het college geeft hiermee toestemming voor Het realiseren van een nieuwe dijkwoning op locatie Matena 2, 3356LG Papendrecht. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Waarom publiceert de gemeente Papendrecht dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Papendrecht tot 15 november 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Het bezwaarschrift moet ingediend worden bij het college van burgemeester en wethouders , postbus 11, 3350 AA Papendrecht of via www.papendrecht.nl/bezwaarmaken. Wanneer u de documenten van de vergunning op het gemeentehuis wilt inzien, maak dan een afspraak. Een afspraak maken kan via email vvth@papendrecht.nl of via telefoonnummer: 14078

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Ondanks het indienen van een bezwaarschrift blijft de genomen beslissing gelden, in ieder geval totdat het college op het bezwaarschrift heeft beslist. Wanneer de activiteiten in de vergunning niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Rotterdam vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat het college een besluit heeft genomen op uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer (088) 362 60 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Heeft u vragen over dit bericht?

Voor vragen kunt u mailen of bellen met de gemeente Papendrecht. Dit kan via email vvth@papendrecht.nl of via telefoonnummer 14078.

Naar boven