Standplaatsvergunning Terneuzen

 

Zaaknummer: 380735

 

Burgemeester en Wethouders hebben op 2 oktober 2024 een besluit genomen voor het innemen van een standplaats ten behoeve van de verkoop van verse- en gebakken vis op de locatie bij het parkeerterrein Schelpenlaan 1a in Terneuzen.

De vergunning is verleend.

De standplaats mag worden ingenomen op dinsdag voor een proefperiode vanaf 1 oktober 2024 tot en met 30 september 2025 tussen 09:00 uur en 18:00 uur.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbende binnen zes weken na datum verzending (2 oktober 2024) tegen het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een vergunning niet. Als inmiddelijke spoed dit vereist kunnen belanghebbenden ook een voorlopige voorziening vragen. Dat kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voorwaarde is dat de aanvrager van een voorlopige voorziening een bezwaarschrift heeft ingediend. De voorzieningenrechter kan bijvoorbeeld een regeling treffen voor de periode dat het bezwaarschrift nog in behandeling is. De indiener van een verzoek om voorlopige voorziening moet griffierechten betalen.

Nadere informatie is te verkrijgen bij het team Vergunningen en Handhaving. Voor het digitaal inzien van de plannen dient u telefonisch een afspraak te maken (tel. 14 0115).

 

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

S.I.L. (Steven) de Waal, gemeentesecretaris

 

H.J.A. (Erik) van Merrienboer, burgemeester

 

 

 

Naar boven