Verkeersbesluit voor het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Futendreef 30 te Bleiswijk
1211145
Inleiding
Aanvrager heeft een verzoek ingediend, zaaknummer 1211145, om nabij de woning een parkeerplaats te reserveren als gehandicaptenparkeerplaats op kenteken.
Gelet op
•
de voor het nemen van een verkeersbesluit relevante wetgeving in de Wegenverkeerswet 1994, het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, het besluit Administratieve Bepalingen Wegverkeer 1991 en de Algemene Wet Bestuursrecht;
•
de beleidsregels gehandicaptenparkeerplaatsen Gemeente Lansingerland;
het geldende mandateringsbesluit van het College van Burgemeester en Wethouders.
Overwegende dat
•
aanvrager mindervalide is en het wenselijk is dat de afstand van de woning naar de auto zo gering mogelijk is;
•
de aanvrager in het bezit is van een geldige gehandicaptenparkeerkaart;
•
de straat voor de beoogde gehandicaptenparkeerplaats binnen de bebouwde kom ligt en in beheer en onderhoud is van de gemeente Lansingerland;
•
dat ingevolge artikel 24 van het BABW over deze maatregel overleg is geweest met de verkeersadviseur, tevens gemachtigde van de korpschef van de regiopolitie Rotterdam-Rijnmond.
Besluit
I.
Door plaatsing van het bord E6, gehandicaptenparkeerplaats, van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, met onderbord met kenteken van de auto en het aanbrengen van een kruismarkering op het wegdek van de parkeerplaats nabij Futendreef 30 te Bleiswijk, een gehandicaptenparkeerplaats aan te wijzen voor aanvrager, één en ander zoals aangegeven op de bij dit besluit horende situatieschets;
II.
Dit besluit bekend te maken door publicatie in het Gemeenteblad;
Gemeente Lansingerland, 26 september 2024
Namens burgemeester en wethouders van Lansingerland,
Eric Korteland, Programmaleider Verkeer, team Beheer
Situatietekening gehandicaptenparkeerplaats op kenteken, behorend bij besluit 1211145.
Bezwaar maken ?
U bent het niet eens met het besluit of u vindt het besluit onduidelijk
U kunt ons dan bellen op 14 010. Wij denken graag met u mee. In het gesprek neemt één van onze medewerkers het besluit met u door. Uiteraard beantwoorden we uw vragen. Komt u er samen niet uit, dan kunt u alsnog bezwaar maken.
U wilt bezwaar maken tegen dit besluit
Is dit besluit aan u gericht en bent u het er niet mee eens, dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Is het besluit niet direct aan u gericht en bent u het er niet mee eens, dan kunt u alleen een bezwaarschrift indienen als het besluit directe gevolgen voor u heeft. Verstuur uw bezwaarschrift binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit. Dit is de bezwaartermijn. Let op: contact met ons opnemen verlengt de bezwaartermijn niet.
Zo maakt u bezwaar
Bezwaar maken kan op 2 manieren: online of schriftelijk.
Als u dit niet wilt, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij rechtbank Rotterdam. Daar zijn wel kosten aan verbonden. U moet bijvoorbeeld griffierecht betalen. Meer informatie over een voorlopige voorziening en hoe u dit kunt vragen, vindt u op www.rechtspraak.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de rechtbank Rotterdam via 088 - 362 6000.
De hier aangeboden pdf-bestanden van het Staatsblad, Staatscourant, Tractatenblad, provinciaal blad, gemeenteblad, waterschapsblad en blad gemeenschappelijke regeling vormen de formele bekendmakingen in de zin van de Bekendmakingswet en de Rijkswet goedkeuring en bekendmaking verdragen voor zover ze na 1 juli 2009 zijn uitgegeven. Voor pdf-publicaties van vóór deze datum geldt dat alleen de in papieren vorm uitgegeven bladen formele status hebben; de hier aangeboden elektronische versies daarvan worden bij wijze van service aangeboden.