Omgevingsvergunning Nieuwe Haven 109, 3116AC Schiedam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam hebben een omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een voormalig monumentaal pakhuis tot 10 appartementen op het adres Nieuwe Haven 109, 3116AC Schiedam. De vergunning omvat de volgende activiteiten:

  • handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten

  • bouwen

  • bouwen in strijd met bestemmingsplan

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder zaaknummer Z2022-00000134. Verzenddatum is 4 oktober 2024.

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5 oktober 2024 gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het Stadskantoor, Stadserf 1 te Schiedam.

Niet eens met dit besluit?

Bent u het niet eens met dit besluit? Als belanghebbende kunt u beroep instellen bij de rechtbank. Als niet-belanghebbende kunt u beroep instellen mits u tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit of kunt aantonen dat er geen mogelijkheid is geweest een zienswijze in te dienen. Dit kan in alle gevallen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd. Om binnen de beroepstermijn te blijven, kunt u een inleidend (pro forma) beroepschrift indienen. Vervolgens wordt u in de gelegenheid gesteld om binnen een bepaalde termijn de gronden van uw beroep alsnog in te dienen.

U kunt uw beroepschrift per post sturen naar: Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

U kunt met uw DigiD ook digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op deze site vindt u ook meer informatie. Voor het in behandeling nemen van het beroep betaalt u griffierecht.

Wat moet er in uw beroepschrift staan? In uw beroepschrift staat minimaal het volgende: - uw naam en adres; - datum van uw beroepschrift; - een omschrijving van dit besluit (kenmerk); - de reden waarom u het niet bent met dit besluit; en - uw handtekening. Stuur ook een kopie van dit besluit en bijbehorende stukken mee.

De werking van dit besluit stopt niet Als u een beroepschrift indient, dan stopt de werking van dit besluit niet. Hebt u een spoedeisend belang bij het uitstellen van dit besluit? Dan kunt u de rechter vragen om de werking van het besluit uit te stellen. Dit doet u door ook een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Voor dit verzoek betaalt u ook griffierecht.

Naar boven