Voornemen sluiten koopovereenkomst Dwingeloo, Broeklaan

De gemeente is voornemens om met de bewoners van Broeklaan 32 te Dwingeloo (7991 BX) een koopovereenkomst, later gevolgd door levering, aan te gaan met betrekking tot de groenstrook achter Broeklaan 32 in Dwingeloo, kadastraal bekend Havelte Dwingeloo sectie K nummer 2243 (gedeeltelijk), groot ongeveer negentien centiare (19 ca) (hierna: ‘de grond’). De keuze voor verkoop aan de bewoners van Broeklaan 32 in Dwingeloo berust op het feit dat zij aangrenzend eigenaar zijn van de grond.

 

Gelet op het voorgaande is de gemeente van oordeel dat zij op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria deze koopovereenkomst één-op-één kan aangaan. Tegen de voorgenomen verkoop kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen verkoop dan dient u dat, binnen een termijn van 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland.

 

Als u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan info@gemeentewesterveld.nl, onder vermelding van: ‘verkoop grond Broeklaan 32’. De termijn van 20 kalenderdagen merken wij aan als vervaltermijn. Bij gebreke van een tijdig aanhangig gemaakt kortgeding vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente en de boogde koper zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

 

Naar boven