Verleende buitenplanse omgevingsplanactiviteit (BOPA), Hoofddorp, Manegelaan 16, 2131 XB, splitsen van de woning in twee woningen, het bouwen van een dakopbouw, twee dakterrassen, aanbouwen aan de achtergevel en wijzigen brandcompartimenteringen en hoofddraagconstructie, verzenddatum 02-10-2024, zaaknummer 039410332544, DSO nummer 2024011701043. 

Bezwaar maken ?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u ons een bezwaar sturen. U doet dit binnen 6 weken na de dag van verzenddatum.

Zet in uw bezwaar:

  • 1.

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • 2.

    het kenmerk van deze brief;

  • 3.

    de reden waarom u bezwaar maakt tegen het besluit;

  • 4.

    uw naam, telefoonnummer, adres en e-mailadres;

  • 5.

    de datum waarop u het bezwaar schrijft;

  • 6.

    uw handtekening.

U kunt kiezen of u het bezwaar verstuurt via de website of per post. De website die u gebruikt om uw bezwaar te versturen is https://haarlemmermeergemeente.nl/bezwaar-en-beroep. U heeft hiervoor DigiD nodig.

Stuurt u uw bezwaar liever per post? Het adres daarvoor is:

Gemeente Haarlemmermeer Team Juridische Zaken Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

U kunt namens iemand anders bezwaar maken

Stuur dan een brief mee waarin staat dat u namens iemand anders bezwaar maakt. Die persoon zet haar of zijn handtekening onder die brief.

Kunt u de uitkomst van het bezwaar niet afwachten?

Vraag dan een voorlopige voorziening aan bij de rechtbank in Haarlem. U vraagt de rechter dan om een voorlopige beslissing te nemen. Dat kan alleen als u ons een bezwaar heeft gestuurd. Op de website www.rechtspraak.nl staat hoe u een voorlopige voorziening kunt aanvragen.

 

Naar boven