Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 6 appartementen aan de IJsseldijk 26 te Kampen

Het college van B&W maakt bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het slopen van de bestaande bebouwing en de bouw van 6 appartementen aan de IJsseldijk 26 te Kampen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • 1.

    het bouwen van een bouwwerk, art. 2.1, eerste lid, onder a van de Wabo;

  • 2.

    het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, art. 2.1, eerste lid, onder c van de Wabo.

Planbeschrijving

Met dit plan wordt de realisatie van 6 appartementen aan de IJsseldijk 26 te Kampen mogelijk gemaakt. Hiervoor is afwijking nodig van de geldende planologische regeling, het bestemmingsplan ‘Chw bestemmingsplan Kampen en IJsselmuiden 2022’, omdat de werkzaamheden op grond van de geldende regels niet mogelijk zijn.

Inzage

De aanvraag en de ontwerpbeschikking liggen met ingang van 9 oktober tot en met 19 november 2024 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Het plan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991388-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke leefomgeving, via telefoonnummer 06-83055334.

Naar boven