Ontwerp Omgevingsprogramma Hoogland-West

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken op grond van artikel 3.4 en 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de volgende stukken met betrekking tot het Ontwerp Omgevingsprogramma Hoogland-West voor een ieder ter inzage worden gelegd:

Ontwerp ‘Omgevingsprogramma Hoogland-West’

 

Inhoud van de plannen

Ontwerp Omgevingsprogramma ‘Hoogland-West’

In het Omgevingsprogramma Hoogland-West zijn ontwikkelingen, opgaven en kansen vertaald naar doelstellingen en acties voor de komende 5 jaar. Dit moet een leidraad zijn voor ontwikkelingen die (gaan) plaatsvinden in het gebied. Bij het opstellen van dit programma hebben we gebruik gemaakt van de inbreng van zowel inwoners, belanghebbenden en de gemeente.

 

Stukken inzien

De stukken liggen digitaal ter inzage op www.Overheid.nl en www.amersfoort.nl/plannen-in-procedure.

 

Procedure

Gedurende zes weken van maandag 7 oktober 2024 tot en met zondag 17 november ligt het Ontwerp Omgevingsprogramma ‘Hoogland-West’ ter inzage. Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Een zienswijze over het Ontwerp Omgevingsprogramma ‘Hoogland-West’ moet gericht zijn aan het college van burgemeester en wethouders.

 

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op de volgende manier:

 

Een brief schrijven en deze per post sturen naar:

Het college van burgemeester en wethouders

t.a.v. mevrouw M.A. van Steen

postbus 4000

3800 EA Amersfoort

 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14 033 en vragen naar mevrouw Marjolein van Steen.

 

 

Naar boven